previous arrow
next arrow
Slider

TUNTISISÄLLÖT

KOKO KROPAN RÄÄKKIÄ

Sisä/UlkoExtreme1 50 – 60 min. Raskas koko kehon treeni perusliikkeillä, sopii kaikille! Tunnin kesto n. 50 min

SisäExtreme2 50 – 60 min. Kiertoharjoitteluna tapahtuva raskas koko kehon treeni. Tunnin kesto n. 50 min.

PäiväTreeni. Treeni, johon naistekin ovat tervetulleita. Treenissä käytetään kahvakuulia, oman kehon painoa, kuminauhoja ym. Tunnin kesto 50-55 min. Katso video tästä.

Kuntonyrkkeily 45 – 60 min. kuntonyrkkeilytreeni, jossa töitä tehdään sekä yksin että parin kanssa. Tunti sopii myös aloittelijalle. Tunnin kesto 45′

TramppaJumppa 30 minKatso video tästä.

TramppaJumppa on nivelystävällistä tehokasta jumppaa pienellä trampetilla. Trampetin painoraja on 100 kg, tunnilla voit olla joko kengillä tai avojaloin.

Koko Kehon Pikakuntopiiri. Lihaskuntojumpassa käydään koko keho läpi käyttäen oman kehon painoa sekä mahdollisesti pieniä lisäpainoja tai välineitä. Tunti sopii myös aloittelijalle. Tunnin kesto 30 min.

PiloxBoxing 30 – 45 min. Pilatesta, nyrkkeilyä ja tanssillisia osioita =kehonhallintaa, intervalli tyyppinen tunti. Tunnin kesto 45 – 60 min. Tunnilla ollaan ilman kenkiä. Katso video tästä.

Rasvanpolttojumppa tunnilla tehdään askelsarjoja lattialla tai steppilautaa apuna käyttäen n. 35 – 40  min., jonka jälkeen lyhyt ja tehokas lihaskunto-osio, tunnin kesto 60 min.

RPV = ReisiPeppuVatsa  nimensä mukaisesti käydään läpi reidet, peppu ja vatsa. Sopii myös aloittelijoille! Tunnin kesto 30 min. Tunti tehdään pääosin oman kehon painolla, mutta voidaan käyttää myös painoja tai painotankoja.

Core+  = coreen eli keskivartaloon painottuva tunti, jossa PLUSSAA koko vartaloa kuormittavat liikeet. Liikkeet tehdään omaan tahtiin aikaa vastaan, joten tunti sopii kaiken kuntoisille, sekä naisille että miehille. 

SportMix – kuntopiiri = kuntopiirissä käytetään erilaisia välineitä monipuolistamaan treeniä. Käytössä ovat luistelulaudat, steppilaudat, spinningpyörät, trampetit, kahvakuula sekä toiminnallisen salin puoli. Tehokas n. 30 min. sporttisetti.

ArmyBic = liikkeet toistetaan ensimmäisellä kierroksella 32 kertaa, toisella kierroksella 24 kertaa, kolmannella 16 kertaa ja viimeisellä kierroksella 8 kertaa. Toistot tehdään omaan tahtiin, joten tunti sopii monen kuntoisille.

 

MUU TARJONTA

TANSSILLISTA LIIKUNTAA

TanssiTreeni pitää sisällään monenmoista mukavaa lattarihuumaa ja välillä muutakin. Menoa rytmittää pääsääntöisesti zumba-tyyliset tanssit sopii tanssista kiinnostuneille, myös aloittelijoille. Tunnin kesto 40 min.

Lavis 50 – 60 min. lavatanssijumpassa käydään läpi eri tanssilajeja hyvällä fiiliksellä hikoillen. Tiedossa esim. humppaa, jenkkaa, tangoa, salsaa jne. Iloinen ja monipuolinen tunti

 

KEHONHUOLTOA JA HYVÄÄ OLOA; laita tunnille lämmintä vaatetusta ja alle kevyempää, jotta tarpeen tullen voit vähentää vaatetusta.

Rentoutus ja kehonhuolto 1 ja 2 pitävät sisällään;

JoogaVenyttely Lämpö – tunteja. Ihania,  lempeän tehokkaita ja rentouttavia venytyksiä lämpimässä (+32 ) huoneessa. Tunti toteutetaan kurssimuotoisesti. Katso aikataulut lukkarista.

Pilatestaalkeis -ja jatkokurssi. Kurssilla käydään läpi kehonhallintaa, liikkuvuutta ja voimaa lisääviä harjoitteita kiinnittäen huomiota hengitystekniikkaan ja vartalon asentoihin. Lempeää liikettä kropalle ja aivoille.

Shindoa, japanilaista lempeää kehon- ja mielenhuoltoa

Hierontakaari-tunnilla käytetää Nero-hierontakaarta sekä venyttelyliikkeitä

 

LASTEN TANSSIT

Lasten tanssi (5-8v.) 30 min. mukavaa tanssilista liikuntaa leikkien ja opetellen tanssin alkeita

Lasten tanssi (8 – 9v.) 45 min. tanssiliikunnan perusteita ja koreografioita

Lasten tanssi (10 – 12 v.) 45 min. monipuolista tanssillista liikuntaa ja koreografian/ koreografioiden opettelua

 

NUORISOLLE

FitDance-tunnit, ohjaajina  iloista, monipuolista tanssia. Katso video tästä.

FitDance koreografiat ovat helppoja ja mukaansatempaavia, mutta kuitenkin haastavia myös tanssia harrastaneille. Tule mukaan nauttimaan iloisesta ja tehokkaasta tanssiliikunnasta!

CrossTraining, SisäExtreme 1 ja 2 – tunnit takaavat tehokkaanja monipuolisen treenin. Käytössä toiminnallinen  kuntosali, opi tekniikat ja kehity! Katso video tästä.

 

 

TUOREIMMAT UUTISET

Jaa somessa: