previous arrow
next arrow
Slider

LISÄINFOA MEISTÄ

Ninni ja Hannu pyörittävät firmaa yhdessä ja molemmilla on omat vahvuutensa, joten tunnit menevät omien kiinnostusten ja innostusten mukaan. Haluamme viedä eteenpäin liikunnan iloa ja hyvää oloa ja sitä, että jokainen löytäisi oman tapansa liikkua ja voida hyvin.

Ninni on koulutukseltaan:

  • liikunnanohjaaja ( Lapin Urheiluopisto 1990 – 1993 ). Sen jälkeen olen jatkanut opintojani
  • Jyväskylän Yliopiston liikuntatieteellisessä tiedekunnassa aineenopettajan suuntautumisvaihtoehdon puolella ( 1994 – 1998 ), josta olen valmistunut Liikuntatieteiden maisteriksi 1998
  • Suomen voimisteluliitolla olen ollut kouluttajana 1995 – 2008 ja olen itse käynyt FISAF – koulutukset aerobicin puolelta, missä toimin aiemmin myös kouluttajana.
  • FISAF Personal Trainer -koulutuksen olen käynyt vuonna 2005. En tee Personal Trainerin töitä muutoin kuin ryhmille.

Oma harrastuspohjani on laaja; yleisurheilu, naisvoimistelu, telinevoimistelu, kilpatanssi, tanhu, uinti, laskettelu, hiihto, juoksu, rullaluistelu ja tottakai koiraurheilu eli koirahiihto (harrastusmielessä) ja valjakko ajo (harrastusmielessä).

Toimin lukion liikunnan – ja terveystiedon lehtorina ( vuodesta 1998 alkaen), joten saan olla aitiopaikalla seuraamassa uusien lajien sisäänmarssia :). Vapaa-ajalla ohjaan ryhmäliikuntatuneja ja valmennan kilpatelinevoimistelua, suurin osa vapaa-ajastani kuluukin telinesalilla 8-18-vuotiaiden telinevoimistelijoiden kanssa.

Hannun taustaa:

  • liikunnanohjaaja AMK
  • FISAF Personal Trainer, en tee PT-töitä  kuin harvakseltaan

TUOREIMMAT UUTISET

Jaa somessa: